Beta verzija Korisnik: Gost      Prijava Nova registracija

uvjeti korištenja

Pristup ovoj stranici i podacima sadržanim na njoj podložni su niže navedenim uvjetima i odredbama. Nastavite li se njima i dalje koristiti, smatrat će se da ste pristali na predmetne pravne uvjete.

Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnim za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih internetskih stranica.
Hrvatski sudovi isključivo su mjerodavni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe stranica www.MojIzborMojaOdluka.net ili u vezi s njima.


Vlasnik internetskih stranica www.MojIzborMojaOdluka.net potpuno se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za uporabu ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.


Korisnicima stranica www.MojIzborMojaOdluka.net dopušteno je postaviti link na ove stranice, pod uvjetom da se portal otvori u zasebnom prozoru i ne kao sastavni dio treće stranice.


Vlasnik internetskih stranica www.MojIzborMojaOdluka.net obvezuje se poštovati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice.


Vlasnik internetskih stranica www.MojIzborMojaOdluka.net može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su e-mail adresa, država, grad, godina rođenja i spol samo ako ih korisnik dobrovoljno upiše pri registraciji na www.MojIzborMojaOdluka.net.


Podaci uneseni na internetskim stranicama www.MojIzborMojaOdluka.net mogu se koristiti za svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja i uvođenja  novih mogućnosti s ciljem što kvalitetnijeg pružanja svih usluga ponuđenih na internetskim stranicama www.MojIzborMojaOdluka.net na zadovoljstvo korisnika.


Vlasnik internetskih stranica www.MojIzborMojaOdluka.net zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja i korištenja web stranice u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.


Knjižnica

Primjeri